您现在的位置: 北京大学历史学系 >> 地中海区域研究中心CMAS >> 正文
机构成员/ Members

文章来源:CMAS | 点击数:934 | 更新时间:2018/6/28 21:43:56 | 文章录入:webwalker | 【字体:

法恩瑞 (Enrico Fardella):法恩瑞博士是北京大学历史学系长聘副教授,北京大学地中海地区研究中心负责人。他与都灵世界事务研究所( T.wai )合作,担任地中海区域与中国项目(ChinaMed)主任及地中海区域与中国商业暑期项目ChinaMed Business Program)地区主任。他是华盛顿哥伦比亚特区伍德罗·威尔逊国际学者中心的全球研究员(global fellow)、马基雅弗利冷战研究中心的研究学者、北京盘古智库(Pangoal)学术委员会成员和欧洲联盟委员会中国科学技术项目研究员。法恩瑞教授也是《OrizzonteCina》月刊的副主编,该月刊关注中国与欧洲和大地中海区域的关系。他的研究领域包括:中国外交政策;中欧关系;中国在地中海的作用;一带一路;国际关系史;当代中国史。

Dr.  Fardella  is  Tenured  Associate  Professor  at  the  History  Department  of  Peking  University (PKU)  and  Director  of  PKU’s  Center  for  Mediterranean  Area  Studies  (CMAS).  He  jointly  works  with  Torino  World  Affairs  Institute (T.wai)  as  director  of  the  ChinaMed  Project and  Area Director  of  the  ChinaMed  Business  Program. He  is  Global Fellow  del Woodrow  Wilson  International  Center  for  Scholars in  Washington  D.C., Research  Scholar  at  the  Machiavelli  Center  for  Cold  War  Studies,  member of  the  Academic  Committee  at  Pangoal  Institution in  Beijing  and  Fellow  of  the  Science  &  Technology  China  Program  of  the  European  Commission. Enrico  is  also  managing  editor  of  OrizzonteCina monthly  review  focusing  on  China’s  relations  with  Europe  and  the  greater  Mediterranean  region.  His  fields  of  interests  are:  Chinese  foreign  policy;  Sino-European  relations;  China's  role  in  the  Mediterranean;  the  Belt  and  Road  Initiative;  History  of  international  relations;  History  of  contemporary  China.

马天依(Martina Poletti):

毕业于都灵大学文化、政治与社会学院国际关系学专业,硕士学位,地中海区域研究中心助理。

Ms Poletti is an MA graduate in International Studies from the Department of Cultures, Politics and Society at the University of Torino. She is the assistant of the director of CMAS.